Cambridgen herttua ja herttuatar saavat kolmannen lapsensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton, ja hänen puolisonsa Walesin prinssi William saavat kolmannen lapsen. Parilla on jo entuudestaan kaksi lasta, prinssi George ja prinsessa Charlotte. Hovi tiedotti raskaudesta Twitterissä.

Parin ensimmäinen lapsi, George Alexander Louis syntyi maailmaan neljä vuotta sitten. Toinen lapsi, Charlotte Elizabeth Diana syntyi kaksi vuotta sitten. Nyt näyttäisi siltä, että parin kolmas lapsi syntyy ensi vuonna. Kate Middleton on joutunut perumaan kuninkaallisia tehtäviään aamupahoinvoinnin vuoksi.

Taannoin eräs arvostetuimmista brittikirjailijoista, Hilary Mantel, kertoi uskovansa Katen aseman olevan hovissa lähinnä lasten synnyttäjä. Mantelin mukaan Middleton valittiin rooliinsa, koska hän oli maineeltaan nuhteeton. Kirjailija vertasi häntä edesmenneeseen prinsessa Dianaan, joka herätti aikoinaan pahennusta inhimillisyydellään.