Fitness-Sofian videosta repesi someraivo – poseerasi lemmikkitiikerin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen fitnesskaunotar Sofia Belórf tuli aikoinaan monille tutuksi voitettuaan vuonna 2010 Miss Helsinki -tittelin. Nyt hänen sosiaalisessa mediassa julkaisemansa video on aiheuttanut someraivoa niin suomalaisten julkkisten kuin muidenkin kansalaisten keskuudessa.

Sofia julkaisi Snapchatissä ja Instagramissa Las Vegasissa kuvattua materiaalia, jossa hän poseeraa valkoisen lemmikkitiikerin poikasen kanssa. Kyseessä ei kuitenkaan ollut eläintarha, vaan videon perusteella mitä ilmeisimmin hotellihuone tai yksityisasunto. Kuvassa Belórf nähdään halaamassa tiikerinpentua.

– Kun pääset hellimään tiikerinpentua, Sofia kirjoitti kuvatekstissä.

Lemmikkitiikerin kanssa poseeraaminen aiheutti välittömästi kohun, jota myös monet julkkikset ovat kommentoineet tiukkasävyisesti sosiaalisessa mediassa.

Vuonna 2010 Sofia Belórf, eli entinen Sofia Ruusila-Nousiainen, oli Googlen hakutilastoissa eniten suosiotaan kasvattanut suomalainen julkisuuden henkilö. Hän voitti Budapestissä WABBA-liiton Miss Model -maailmanmestaruuden ja Bikini Fitnessin maailmanmestaruuden. Belórf kihlautui BB-voittaja Niko Nousiaisen kanssa vuonna 2011, ja seuraavana vuonna pariskunta meni naimisiin. Myöhemmin avioliitto päättyi kuitenkin eroon.