Gigi Hadidin kiinalaisfanit suivaantuivat: ”Et ole enää tervetullut tänne”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 22-vuotias Gigi Hadid on vahvistanut, että huhupuheista huolimatta hän sittenkin osallistuu Victoria’s Secret -muotinäytökseen, joka järjestetään tänä vuonna Kiinassa Shanghaissa. Fanit eivät kuitenkaan ole olleet tästä mielissään.

Alkuvuonna Gigin sisko Bella julkaisi siskostaan sosiaalisessa mediassa videon, jossa Gigi hassuttelee Buddha-keksin kanssa. Gigi siristää silmiään ja näyttää esittävän Buddha-keksiä, jota hän pitää päänsä vieressä. Monien mielestä tämä on ollut hyvin epäkunnioittavaa, ja fanit ovatkin ajatelleet naisen pilkkaavan aasialaisia stereotypioimalla heitä rasistiseen tyyliin.

Fanit ovat Cosmopolitan-sivuston mukaan ilmoittaneet sosiaalisessa mediassa, että malli ei ole missään nimessä tervetullut Kiinaan. Gigi Hadid on tämän jälkeen julkaissut kirjallisen anteeksipyynnön Weibo-sivustolla, jota käytetään Kiinassa paljon. Moni on ollut kuitenkin loukkaantunut siitä, että hän ei ole kommentoinut asiaa isommissa kanavissaan niin kuin esimerkiksi hänen omalla Instagram-sivustollaan.