Valtava hurrikaani lähestyy Donald Trumpin loma-asuntoa – presidentti ei usko ilmastonmuutokseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on sanonut julkisesti useaan eri otteeseen, että ei usko ilmastonmuutoksen olevan totta. Nyt hän saa itse tuntea luontoäidin mahdin, sillä kaikkien aikojen suurimmaksi hurrikaaniksi nimetty Irma on kulkemassa kohti presidentin Karibian miljoonahuvilaa.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpilla on Saint-Martinin saarella 28 miljoonan dollarin arvoinen kartano. Nyt jättihurrikaani on kulkemassa kohti miehen karibialaista omistuskohdetta, Raw Story uutisoi. Irma on luokiteltu suurimmaksi ja vaarallisimmaksi hurrikaaniksi, mitä on mitattu ihmiskunnan historian aikana.

Mikäli hirmumyrskyasteikko olisi kuuteen, luokiteltaisiin Irma kuudenteen luokkaan kuuluvaksi. Asteikko loppuu viiteen. Hurrikaanin myrskyt ovat puhaltaneet ajoittain puuskissa jopa 96 metriä sekunnissa.

Google