Kate Hudson ylistää siilitukkaansa – hiustenlaitto muuttui kertaheitolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijöiden on monesti nähty muuttavan omaa ulkonäköään melko radikaalistikin uusia elokuvaroolejaan varten. Moni on joutunut lihottamaan, laihduttamaan tai treenaamaan itselleen isot ja näyttävät lihakset. Nyt vaaleista pitkistä hiuksistaan tunnettu näyttelijätär Kate Hudson on leikannut hiuksensa uutta roolia varten siiliksi.

38-vuotias Kate Hudson säteilee uudessa Cosmopolitan-lehden kannessa. Kuvassa hänellä on yhä pitkät vaaleat hiukset, mutta haastattelua ennen ne oli jo leikattu lyhyeksi. Hudson kommentoikin, että kuntoilemisesta ja sen jälkeisestä rutiinista on tullut paljon helpompaa, koska siilitukka ei kaipaa muotoilua hikoilun tai pesemisen jälkeen.

Lyhyen muutaman millimetrin mittaisen hiusmallin Kate Hudson leikkasi elokuvarooliaan varten muusikko Sian Sister-nimisessä elokuvassa. Hudson kertoi kuvausten ja koko projektin olevan hänen tämän vuoden ehdoton kohokohta, koska hän tuntee saaneensa Siasta todella hyvän ystävän elämäänsä.