Mieti milloin käytät Tinderiä – tämä on paras aika tulosten saamiseen!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusien ihmisten tapaaminen ja ensikohtaaminen tapahtuvat nykyään todella usein jossakin sosiaalisen median kanavassa tai deittailusovelluksessa. Sen vuoksi onkin todella tärkeää, että itsestään pystyy antamaan hyvän vaikutelman tuntemattomalle henkilölle jo pelkän profiilikuvan ja lyhyen kuvaustekstin avulla.

Huffington Post -sivuston mukaan Tinderiä käyttävien henkilöiden kannattaa ajoittaa sovelluksen käyttäminen aina iltaan. Nielsen tutki älypuhelimista saatua dataa 9.000 puhelimen avulla ja sai selville, että Tinderin käyttäjät aktivoituvat kahdeksalta illalla aiheuttaen suurimman kävijäpiikin sovelluksessa yhdeksältä illalla.

Tinder-sovelluksen käyttäminen kannattaakin tehdä siis illalla ennen kymmentä, koska silloin käyttäjäluvut romahtavat ja laskevat yötä kohti todella pieniksi. Jos henkilö kaipaa pientä säpinää ja haluaa flirttailla, se kannattaa tehdä kävijäpiikin aikana, koska silloin ihmisten aktiivisuus ja vastausprosenttikin on suurin.