Vauva puhui miehen äänellä – äiti voinut pidätellä nauruaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin sosiaalisessa mediassa levisi hulvattomia videoita, joissa perheenisä oli vaihtanut Face Swap Live -sovelluksen avulla lapsilleen hänen omat kasvonsa ja saanut hulvattoman lopputuloksen aikaan. Videoissa yksi hauskimmista tekijöistä oli se, että vauvoilla tuntui olevan aikuisen miehen ääni.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa isä pitelee sylissään vauvaa, jolla on hyvin totinen ilme kasvoillaan. Perheenisä on alkanut miettimään, että mitä vauva mahtaisi ajatella nyt jos hän osaisi puhua. Isä auttoi vauvaa ilmaisemaan ajatuksensa puhumalla vauvan puolesta.

Huvittavalla videolla isä tukee toisella kädellään vauvan päätä ja toisella kädellä liikuttaa kevyesti vauvan leukaa. Isän puhuessa näyttäisi siltä kuin lapsi puhuisi aikuisen miehen äänellä. Videota kuvaava äiti ei voi olla nauramatta hauskalle näylle, kun vauva huutaa aikuisen miehen matalalla äänellä äitiään auttamaan häntä.