Video paljastaa: Näin vauvan saa suuttumaan sekunnissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvan naureskelu ja hymy ovat niin valloittavia, että yleensä kaikki vauvan ympärillä olevat yrittävät aina saada vauvan hyvälle tuulelle. Eräs perheenisä halusi kuitenkin saada vauvansa suuttumaan, ja onnistuikin siinä todella nopeasti.

Perheenisä on kuvannut videolle hauskan tilanteen, jossa hän päättää suututtaa ruokapöydän ääressä istuskelevan lapsensa. Vauva näyttäisi olevan todella hyvällä tuulella ja hymyilee isälleen, jolloin isä päättää ottaa salaisen aseensa käyttöön ja suihkuttaa lasta suihkepullolla.

Isä suihkuttaa vauvan päälle suihkepullolla vettä, mistä vauva ei tunnu olevan mielissään. Vauvan ilme muuttuu silmänräpäyksessä vihaiseksi, ja lapsi katselee isäänsä huvittavan vihainen ilme kasvoillaan kulmiensa alta. Lopulta vauva kuitenkin heltyy ja näkee itsekin tilanteen koomisuuden alkaessaan jälleen hymyilemään.