Upea sushikakku kiinnittää huomion – sopisi myös häihin

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on alettu jakamaan ahkerasti videota, jossa esitellään herkulliselta näyttävää sushikakkua. Sushikakku on koottu kerroksittain saaden sen näyttämään todella juhlalliselta, minkä vuoksi se sopisi myös hääkakun suolaiseksi korvikkeeksi.

Jonathan Lopes on kehitellyt todella näyttävän sushikakun, jossa kakun malliseksi tehtyyn porrastettuun pohjaan on ladottu erilaisia sushipaloja nättiin asetelmaan. Monet ovat kiinnittäneet huomiota herkulliseen sushivariaatioon, jossa riittää syömistä useammalle henkilölle. Sushikakku on virkistävää vaihtelua kulinaristeille, jotka nauttivat erilaisista sushi-annoksista.

Aiemmin sosiaalisessa mediassa levisi reseptejä erilaisista sushikakuista, joissa riisiä, kalaa ja levää oli levitetty pyöreään kakun malliin täytekakun tavoin kerroksittain. Tässä versiossa sushipalat ovat omassa perinteisemmässä muodossaan ja nimi tulee enemmänkin vain siitä miten sushit on aseteltu tarjolle.

This Is A SUSHI WEDDING CAKE

This Is A SUSHI WEDDING CAKE

Publié par Bring Me sur mardi 5 septembre 2017