Hotelli vuokraa kultakaloja yksinäisille vieraille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hotellissa itsekseen yöpyminen voi olla yksinäistä puuhaa, varsinkin jos sattuu olemaan vieraassa kaupungissa. Belgialainen hotelli tarjoaa kuitenkin vierailleen erikoista apua yksinäisyyteen.

Twitter-käyttäjä Michelle Cooke kertoi ystävänsä yöpyneen Belgian Charleoi-hotellissa. Vastaanotolla naiselle oli tarjottu vuokralle kultakalaa, mikäli hän tuntisi olonsa yksinäiseksi. Kalan vuokraaminen maksoi 3.5 euroa yöltä.

Hotellin omistaja David Dillen kertoo The Independent -lehdelle kalavuokrauksen alkaneen jo vuosia sitten. Hänen mukaansa palvelu on ollut suosittu vieraiden keskuudessa.

– On hauskaa nähdä kuinka ihmiset reagoivat. He hymyilevät ja ottavat kuvia sosiaaliseen mediaan. Vuokraamme viikottain muutaman kalan, Dillen paljastaa.

Kultakalamaljakon pieni koko on herättänyt huolta some-käyttäjien keskuudessa. Hotellin omistaja kuitenkin vakuuttaa, että kaloista pidetään hotellissa hyvää huolta.

– Kalat ovat olleet keskuudessamme yli neljän vuoden ajan. Jos niistä ei pidettäisi huolta, olisivat ne kuolleet jo vuosia sitten, mies kertoo.