Uudenlainen kasvojenkohotus – kauneusteippi kaventaa piirteitä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kauneuskirurgia on erittäin suosittua korealaisten naisten keskuudessa. Nyt eteläkorealaiset naiset ovat ottaneet käyttöön kasvoja kohottavat teipit. kasvonpiirteet kaventuvat väliaikaisen keinon avulla.

Dodo Label esittelee nyt Face Maker Lifting Tape -nimisen tuotteen, jonka avulla voi saavuttaa nopeasti muutoksia kasvojen ilmeeseen. Teippi liimataan leukaluun kohdasta korvan taakse. Yhdessä pakkauksessa on 20 kasvonkohotusteippiä.

Emme tiedä, toimisiko tavallinen teippi yhä hyvin. Pohdinnan arvoista on myös se, kuinka paljon kohotusteipin poistaminen sattuu. Korealaiset kauneusbloggarit ovat testanneet tuoteta ja jakaneet kokemuksiaan netissä.

한쪽볼에5초씩 10초면 얼굴살 다잡아준다구

Publié par 도도레이블 sur jeudi 15 juin 2017