Ohhoh! 47-vuotias Gwen Stefani odottaa neljättä lastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Gwen Stefani on raskaana. Hedelmöityshoitoja ottanut nainen on halunnut antaa rakastamalleen miehelleen, kantritähti Blake Sheltonille oman ja biologisen lapsen. Tuleva pienokainen on tyttö.

Lokakuussa 48 vuotta täyttävä Gwen Stefani odottaa neljättä lastaan. Vauva tulee olemaan hänen 41-vuotiaan miehensä ensimmäinen. Blake Shelton on kuitenkin osoittanut olevansa loistavaa isämateriaalia Stefanin aiemmasta liitosta oleville lapsille. Gwenillä on 11-vuotias Kingston, yhdeksänvuotias Zuma ja kolmevuotias Apollo.

Nyt pariskunta on käynyt läpi hedelmöityshoitoja. Nykyisin on myös mahdollista valita tulevan lapsen sukupuoli ja kaksikko on halunnut rakkauslapsensa olevan tyttö. Lapsi on ollut jo pitkään heidän suurin yhteinen haave, RadarOnline uutisoi.

I get to kiss on the birthday boy @blakeshelton #happybirthdaycowboy gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on