Heidi Klumin uusi upea tyyli Ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

43-vuotias huippumalli Heidi Klum oli aikoinaan yksi alan kysytyimmistä malleista. Nykyään nainen työskentelee kuitenkin enemmän televisiossa. Tällä hetkellä Heidi Klum toimii yhtenä hyvin suositun America’s Got Talent -ohjelman tuomareista.

Heidi Klum on tunnettu myös Victoria’s Secret -muotitalon riveistä, jossa hänet muistetaan valloittavasta hymystä ja upeista vaaleista hiuksista. Nyt kaunotar näyttää värjänneen kutrinsa hieman tummemmiksi ja ihastuttaakin nykyään brunettena.

Heidi Klum nähtiin juuri Los Angelesissa kun hän oli kävelemässä lentokentälle. Naisella oli hieman syksyisempi asu ja hän olikin pukenut ylleen ruskean mokkanahkatakin ja siihen sopivat kengät. Myös Klumin hiukset olivat nyt tummemmat kuin aiemmin ja ne oli liukuvärjätty tummanruskeasta keskiruskeaan vaalentuen tyvestä latvaa kohti.

Splash
Splash
Splash