Kim Kardashian värjäsi hiuksensa harmaiksi – eivät olekaan peruukki!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian shokeeraa mielellään ihmisiä erikoisilla asuvalinnoillaan ja uusilla hiustyyleillään. Kim nähtiin juuri hyvin tiukassa mustassa lateksiasussa, jossa hän onnistui kääntämään kaikkien päät. Osa asun näyttävyyttä oli uusi upea hopeanharmaa hiustyyli.

Kim Kardashian on vaihdellut tiuhaan hiustensa pituutta, väriä ja mallia taitavasti kiinnitettyjen peruukkien avulla. Peruukit ovat olleet niin onnistuneita, että ne ovat näyttäneet aivan naisen omilta hiuksilta. Tällä kerralla kyseessä ei kuitenkaan ollut peruukki, minkä Kim paljasti omalla Twitter-kanavallaan.

Totuttuun tapaan moni ajatteli, että uusi näyttävä tyyli oli loihdittu peruukkien avulla. Nyt Kim Kardashian kuitenkin paljasti, että hän on todella värjännyt mustat hiuksensa hopeanharmaiksi. Hiuksiin on jouduttu tekemään varmasti useampia käsittelyitä, että hyvin kylmä vaalea sävy on saatu hiuksiin aikaiseksi.