Realitytähti avautui äitiydestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen televisiotähti, muotisuunnittelija ja kirjailijanakin nykyään toimiva Lauren Conrad tuli aikoinaan tunnetuksi Laguna Beach ja The Hills -realitysarjoista. Nyt naisesta on tullut äiti hänen saatuaan miehensä William Tellin kanssa lapsen.

31-vuotias Lauren Conrad synnytti poikavauvansa Liam Jamesin noin kaksi kuukautta sitten. Conrad on jo nyt huomannut miten vaativaa ja samaan aikaan ihanaa aikaa vauvavuosi on. Nainen kertoi People-sivustolle, että äitiys on maailman paras ja samalla maailman raskain asia, jonka nainen tulee kokemaan.

Lauren Conrad yrittää muistaa ottaa pojastaan kuukauden välein kuvan, että näkisi paljonko lapsi kasvaa ja muuttuu. Nyt kun poika täytti kaksi kuukautta, naisella oli kaksi kuvaa joita hän pystyi vertaamaan toisiinsa. Conradin mukaan ero oli niin huima, että hänestä oli tuntunut kuin hänellä olisi jo eri vauva.

Lapsen kuvaaminen on tähden mukaan auttanut häntä arvostamaan kotona lapsen kanssa olemista, koska vauvan ulkonäkö todella muuttuu ja lapsi kasvaa niin nopeasti. Sen vuoksi kotoa lähteminen ilman lasta myös toisinaan ahdistaa naista, koska hän ei haluaisi jäädä mistään paitsi.