Tyttövauva heräsi unilta – tervehti äitiä kovaäänisellä pierulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kun vauvat punnaavat vaippaansa numero kakkosta, he tekevät sen yleensä tunteella. Moni vanhempi tunnistaakin heti oman vauvansa ilmeestä koska pikkuiset ovat keskellä toimintoa ja tulevat kaipaamaan välitöntä vaippojen vaihtamista.

Nyt perheenäiti on kuvannut suloisen videopätkän Kennedy Faith -nimisestä tyttärestään. Tyttövauva on juuri herännyt makeilta unilta ja katselee hänelle juttelevaa äitiä vielä hieman unisin silmin. Kesken äidin hellittelyn vauva päättää päästää oikein äänekkään pierun.

Kolmekuukautinen Kennedy on jo täynnä persoonaa ja naureskeleekin omille pieruilleen aina mikäli joku alkaa hänen turauttelujaan kommentoimaan. Tälläkin kerralla tytön kasvoille nousee heti hymy äidin ihmetellessä tyttären kovaäänistä pierua.