Haluatko näkyvät vatsalihakset? Tee nämä kolme muutosta

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni kuntoilun ja uuden terveellisemmän elämän aloittanut voi haaveilla näkyvistä vatsalihaksista. Vatsalihakset on kuitenkin vaikeaa saada esiin, koska yleensä niiden näkyminen vaatii melko alhaista rasvaprosenttia.

Carl Parnell kertoi Men’s Health -sivustolle kolme sääntöä, joita noudattamalla hän sai vatsalihaksensa viimein erottumaan.

1. Laske kalorit

Vatsalihasten näkyvyyden takaamiseksi sinun täytyy tarkkailla ruoan määrää. Älä syö yli oman kulutuksesi, koska ylimääräinen nautittu energia tulee varastoitumaan vatsan seudulle.

2. Rakenna tasapainoinen ateria

Syö monipuolisesti ja terveellisesti. Sinun ei tarvitse pitää liian rajaavista ruokavalioista kiinni mikäli jätät roskaruoan ja yrität huolehtia siitä, että jokaisella aterialla on vähärasvaista proteiinia, kasviksia, hyvä hiilihydraatin sekä terveellisen rasvan lähde.

3. Älä riistä kaikkia herkkuja itseltäsi

Lempiherkkujesi kieltäminen itseltäsi tulee tekemään terveellisistä elämäntavoista vaikeampaa. Salli itsellesi haluamiasi herkkuja silloin tällöin, koska se tekee terveellisemmän ruokavalion noudattamisesta pidemmällä aikavälillä helpompaa.