Katie Price loi profiilin treffisovellukseen – haluaa päästä yli pettäjämiehestään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommina, kirjailijana ja räikeänä mediapersoonana tunnettu Katie Price on sinkku. Hän aikoo liittyä Huggle-treffisovelluksen käyttäjäksi. Sovellus auttaa naista pääsemään yli pettäjämiehestään.

Kolmannesta aviomiehestään Kieran Haylerista vastikään eronnut 39-vuotias glamourmalli Katie Price aikoo etsiä seuraa teknologian avulla. Hänen kaverinsa on kehoittanut naista liittyvään treffisovelluksen käyttäjäksi, ja nyt hän on luonut tilin Huggle-palveluun. Sovelluksessa esitellään toisilleen ihmisiä heidän mielenkiinnonkohteiden mukaan.

Katie Pricela on kaksi lasta Kieran Haylerin kanssa ja kolme lasta edellisestä avioliitostaan. Treffisovelluksen käyttäminen saattaa saada naisen ajatuksia pois tuhoisasta liitosta, mutta monen mielestä mallin kannattaa jättää parisuhteet hetkellisesti pois ja keskittyä itseensä.

Sundayssssss ✨

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

Tonight's episode of MY Crazy Life don't forget to tune in 10pm @quest_red 😘😘 #KPMyCrazyLife

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on