Onko mies vakavissaan kanssasi? Näistä 6 merkistä tiedät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uuden ihastuksen kanssa aikaa vietettäessä elämä olisi hyvin helppoa, mikäli ihmiset tapaisivat ilmaista selkeästi sen, että he haluavat vakavan parisuhteen. Näin ei kuitenkaan yleensä ole vaan toisen käytöksestä ja teoista pitää usein päätellä ja yrittää lukea hienovaraisia viestejä.

Parisuhdeasiantuntija April Masini kertoi Elite Daily -sivustolle kuusi selkeää merkkiä, jotka kertovat toisen osapuolen olevan tosissaan ja haluavan vakavan parisuhteen.

1. Hän esittelee sinut muilleYstäville ja perheelle esitteleminen on selkeä merkki siitä, että hän haluaa vakavan suhteen.

2. Hän tekee kanssasi asioita, joita pariskunnat tekevätHän pyytää sinut ulos syömään yhdessä hänen ystäväpariskuntiensa kanssa.

3. Hän muuttavat suunnitelmia vuoksesiHän muuttaa aiempia suunnitelmiaan ja peruu sovittuja menojaan ollakseen sinun kanssasi.

4. Hän julkaisee yhteiskuvanneHän on selvästi vakavissaan kanssasi mikäli hän haluaa esitellä sinut hänen sosiaalisen median kanavissaan julkaisemalla teistä yhteiskuvia.

5. Hän puhuu tulevaisuudestaTulevaisuuden suunnitteleminen esimerkiksi yhteisten lomamatkojen tai seuraavan vuoden suhteen kertoo siitä, että hän ajattelee sinun kuuluvan niihin.

6. Hän investoi sinuunMikäli hän alkaa yllättäin antamaan sinulle kalliita lahjoja ja maksamaan ostoksiasi, se on selkeä merkki siitä, että hän haluaa pitää sinut elämässään.