2017 vuoden kuumimmat trendit tähän mennessä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneusalalla nähdään joka vuosi kymmeniä trendejä, jotka tempaavat monet mukaansa ja saavat ihmiset kokeilemaan uusia kosmetiikkatuotteita ja erilaisia tekniikoita ehostaa itseään. Nyt Boldly-kanava listasi tähän mennessä parhaimmiksi todetut trendit, joiden mukaan moni on lähtenyt vuoden 2017 aikana.

1. Ihonhoito

Vuoden 2017 aikana moni on keskittynyt yhä enemmän ihonhoitoon. Markkinoille on tullut useita erilaisia kuorintoja, kosteuttavia naamioita ja voiteita, joiden avulla ihmiset ovat alkaneet huolehtimaan ihostaan enemmän.

2. Meikkaus

Meikkauksen saralla trendi on muuttunut mattapintaisten luomivärien maailmasta metallinhohtoisiin sävyihin. Monet naiset ovat aloittaneet irtoripsien käyttämisen ja huulipunat ovat vaihtuneet kevyempiin ja neutraalimman värisiin kiiltoihin.

3. Kulmakarvat

Luonnolliset, paksut, tummat ja tuuheat kulmakarvat ovat syrjäyttäneet tarkasti kynällä piirretyt siistit kulmakarvat.

4. Hiukset

Hiusten saralla trendi on muuttunut luonnollisista laineista pitkiin ja suoriin hiuksiin, jotka on kammattu siististi keskijakaukselle.