Älä iske tyyppiä näissä paikoissa – osoittaa huonoa tilannetajua

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että Se Oikea voi kävellä vastaan kirjastossa, kaupan kassalla tai vaikkapa sunnuntaikirkossa. Nyt on listattu muutama paikka, joissa ei kannata ryhtyä flirttailemaan vastakkaiselle sukupuolelle. Kaikelle on oma paikkansa, niin myös pokaamiselle.

YourTango on nyt listannut paikkoja, joissa ei kannata lähteä metsästämään treffiseuraa. Esimerkiksi hautajaisissa on suorastaan hulluutta iskeä ketään, ellei halua käyttää hyväksi ihmisten haavoittuneisuutta.

Listalle pääsevät myös kuntosalit, sillä mikä olisi yhtä kuuman, kostea ja hikinen paikka uuden tuttavuuden tapaamiseen. Haluatko oikeasti, että hän näkee sinut ensimmäisen kerran salihousuissa? Entäpä työhaastattelu? Haastattelija tuskin arvostaa lipevää asennetta, jossa enistöikseen pokaillaan tulevaa palkanmaksajaa illalliselle.

Joissakin eroottisissa fantasioissa voidaan rakastua omaan lääkäriin tai terapeuttiin. Todellisuudessa hoitoalan ammattilaiset harvoin kiinnostuvat potilaistaan, koska he ovat yhtä kuin työmaita. Lomalla puolestaan romanssin metsästäminen jo menomatkalla on yhtä riskialtista kuin pokaisi bileistä illan ensimmäisenä vastaantulevan ihmisen kainaloon. Tarjontaa kannattaa katsastaa hieman laaja-alaisemmin.