Fifty Shades Freed -teaseri julkaistiin – tihkuu seksiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

E. L. Jamesin romaaniin perustuva Fifty Shades of Gray -elokuva saa pian toisen jatko-osansa, kun miljoonien fanien odottama Fifty Shades Freed -elokuva tulee viimein elokuvateattereihin. Kolmas elokuva on trilogian viimeinen osa, jota fanit ovat odottaneet elokuvateattereihin malttamattomina.

Nyt elokuvasta on julkaistu reilun minuutin mittainen teaseri, joka antaa hieman esimakua siitä miten kuuma jatko-osa on todella kyseessä. Videolta käy ilmi, että elokuva sisältää jälleen romantiikkaa, seksiä ja hieman jännitystäkin.

Uudessa elokuvassa tullaan näkemään päähenkilöiden häät, jotka kruunaavat erikoisen ja kiihkeän rakkaustarinan. Fifty Shades Freed -elokuva saa ensi-iltansa ystävänpäivänä 14. helmikuuta, jolloin elokuvateattereihin on varmasti odotettavissa jälleen valtava joukko naiskatsojia.