Näin huippusuosittu hiustyyli syntyy – huolettomat laineet hetkessä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesällä yksi trendikkäimmistä kampauksista pitkähiuksisille naisille syntyy kihartamalla hiukset rennoille ja huolettomille rantalaineille. Moni on myös ihastellut tyyliä, jossa hiukset eivät näytä olevan kiharat vaan pelkästään hieman taipuisat. Nyt hiusstylisti neuvoo videolla miten tällainen hiustyyli syntyy.

Laura Polko on saanut sosiaalisessa mediassa paljon kyselyitä siitä miten hän muotoilee omat hiuksensa. Nyt hän esittelee oman hiustenlaittorutiininsa, jossa puhtaiden hiusten tyveen suihkutellaan aluksi kuivashampoota, jonka avulla hiusten ryhtiä saadaan hieman kohotettua.

Seuraavaksi nainen muotoilee taipuisan tyylin kihartimen avulla pyöräyttämällä hiustensa keskiosan kihartimen ympärille. Hiusten latva jätetään suoraksi, jolloin kihara muodostuu vain leukalinjan tuntumaan ja hieman sen alle. Lopuksi hiuksiin suihkutetaan vielä kertaalleen kuivashampoota, minkä jälkeen rento ja trendikäs hiustyyli on valmis.