Nainen testasi eri hiustyylejä – yksi sai näyttämään nuoremmalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiukset ovat kantajansa kruunu ja kertovat paljon sekä henkilön omasta persoonallisesta tyylistä että luonteesta. Kampaajat ovat kuitenkin huomanneet, että ihmiset tekevät välillä hiustyylinsä suhteen helppoja virheitä, jotka saavat naiset näyttämään ikäistään vanhemmilta.

Nyt Harper’s BAZAAR julkaisi videon, jossa naistoimittajan avulla otettiin selville millainen hiustyyli saa naisen näyttämään kaikista nuorimmalta. Naiselle tehtiin sotkuinen letti, rento puoliponnari ja pitkät hiukset, jotka saatiin aikaiseksi pidennysten avulla.

Naisesta otettiin kasvokuvat kaikissa kolmessa hiustyylissä, minkä jälkeen hän meni kadulle ja pyysi ohikulkijoita arvioimaan hänen ikänsä eri kuvissa. Kyselyn avulla saatiin selville, että nainen vaikutti pitkillä hiuksilla kaikista nuorimmalta.