Ex-poptähti Aaron Carter kuin ihmisraunio – karut kuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poplaulaja Aaron Carter tuli äskettäin kaapista ulos julkaisemalla faneilleen kirjeen sosiaalisen median tileillään. Mies kertoi kiinnostuvansa molemmista sukupuolista, eli olevansa bi-seksuaali. Sittemmin hän erosi tyttöystävästään Madison Parkerista, jäi kiinni rattijuopumuksesta ja joutui auto-onnettomuuteen.

Nyt Aaron Carter kuvattiin New Yorkin Times Squarella, jossa hän vietti iltaa naisystävänsä kanssa. Treffi-iltaa viettänyt entinen poptähti näyttää kuvissa todella karulta, kuin ihmisrauniolta. Päihdekierre näyttää jättäneen jälkensä häneen myös ulkoisesti.

29-vuotiaalta Aaron Carterilta pitäisi ilmestyä pian uusi levy. Hän kertoi äskettäin huomanneensa 13-vuotiaana olevansa kiinnostunut sekä tytöistä että pojista. Hän oli ensimmäisen kerran miehen kanssa suhteessa ollessaan 17-vuotias. Viime aikoina Aaron on syyttänyt isoveljeään Nick Carteria siitä, että tämä ei ole onnistunut pitämään huolta hänestä.

Splash
Splash
Splash
Splash