Antti Tuisku areenakiertueelle – lisäkeikka Hartwall Arenalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Antti Tuisku kertoi maanantaina lähtevänsä keväällä 2018 areenakiertueelle. Mun on pakko twerkkaa -kiertueen liput tulivat myyntiin tänä aamuna. Helsingin Hartwall Arenalla järjestetään lisäkonsertti 4. toukokuuta, sillä ensimmäinen varattiin loppuun nopeasti.

Tänään uuden Anatude-albuminsa julkaissut artisti ei malta odottaa pääsevänsä kiertueelle.

– Odotan kuin kuuta nousevaa tähänastisen urani suurimman haaveen toteutumista. Megaluokan show’ta ei tuoda pelkästään pääkaupunkiin vaan musiikillisesta ja visuaalisesta iloittelusta päästään nauttimaan ympäri Suomen. Tulevan kiertueen rinnalla ylistetty Hartwall Arenan Peto show oli vasta alkusoittoa. En malta odottaa, Antti intoilee.

30.3. Tampere, TähtiAreena31.3. Jyväskylä, Paviljonki Areena1.4. Kuopio, Kuopio-halli13.4. Oulu, Oulun Energia -areena14.4. Rovaniemi, Lappi Areena20.4. Lahti, Lahti Halli21.4. Turku, Gatorade Center4.5. Helsinki, Hartwall Arena5.5. Helsinki, Hartwall Arena