Jymy-yllätys! Selena Gomezille vaihdettiin uusi munuainen – luovuttajana hyvä ystävä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias laulaja Selena Gomez joutui viime kesänä pitämään taukoa musiikin tekemisestä ja keikkailusta keskittyäkseen oman terveydentilansa parantamiseen. Hän joutui keskeyttämään Revival Tour -kiertueensa, jossa olisi ollut jäljellä vielä 34 konserttia.

Selena Gomezilla oli todettu systeeminen lupus erythematossus, jonka monet sivuoireet sairastuttivat laulajaa entisestään. Laulajatar on kertonut kärsivänsä ahdistuksesta, masennuksesta ja paniikkikohtauksista, jotka ovat hänellä todetun sairauden sivuoireita. Nyt on paljastunut, että Gomezille vaihdettiin leikkauksessa uusi munuainen, jonka lahjoittaja on naisen ystävä Francia Raisa.

Selena Gomez julkaisi Instagramissa valokuvan, jossa hän makaa ystävänsä Francia Raisan kanssa vierekkäisillä sairaalavuoteilla ja pitää toisiaan käsistä kiinni. Kuvan yhteydessä Gomez kertoo, että hän ei kesän aikana tehnyt promootiotyötä omalle musiikilleen, koska hän toipui leikkauksesta.

Selena Gomez kiittää kuvan yhteydessä ystäväänsä sydämensä pohjasta siitä, että nainen lahjoitti munuaisensa Gomezille. Sairaus on yhä lääketieteelle osittain mysteeri, mutta uuden munuaisen kanssa naisen toipuminen on saatu nyt käynnistettyä.

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on