Emily Ratajkowski yllättää – uusi tyyli joka päivä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowskilla on yksi Hollwoodin upeimmista vartaloista mikä onkin varmasti yksi syy siihen, että naisella riittää paljon töitä muotialalla. 26-vuotias kaunotar on nyt ihastuttanut omalla tyylillään New Yorkissa.

Emily Ratajkowski on kiinnittänyt New Yorkin muotiviikoilla ihmisten huomion vaihtelemalla tyyliään huomattavan paljon joka päivä. Moni loihtii erilaiset tyylit ja suunnittelee ne jo hyvissä ajoin ennen muotiviikkoja, mutta Ratajkowski on vienyt tyylimuutokset niin pitkälle, että hän on vaihdellut hiusmallejakin päivittäin.

Emily Ratajkowski nähtiin juuri Marc Jacobsin muotinäytöksessä pitkissä hiuksissa, joihin oli kiinnitetty etuhiuksilisäke. Nyt mallikaunotar nähtiin mustassa upeassa mekossa The Diamond Ball -hyväntekeväisyysgaalassa, jossa hänellä oli todella tyylikkäät ja suorat tasapitkät hiukset, jotka ylettyivät juuri ja juuri hartioille saakka.

Splash
Splash
Splash