Helsingin Olympiastadionin remontissa hieno löytö: ”Puhdas luonnontuote”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Olympiastadion on ollut jo pitkään remontissa, ja sen myötä on löytynyt jonkin verran myös vuosikymmeniä vanhaa irtaimistoa, josta osalle on onnistuttu etsimään sosiaalisen median kautta myös oikeat omistajansa. Ainakin kaksi lompakkoa on palautettu omistajille vuosikymmenten jälkeen.

Eilen kerrottiin tuoreimmasta löydöstä, kun remontissa löytyi kolmen mustikkamehun pullot. Pullot ovat ilmeisesti olleet turkulaisen Can-Makers Einar Sevon & Co -yhtiön tuotantoa.

Staran toimitus selvitti Turusta, että yhtiö lakkautettiin jo vuonna 1962, eli kymmenen vuotta Olympiastadionin olympiakisojen jälkeen. Ajankohta sopisi siis hyvin nyt löydettyihin pulloihin. Pullojen perusteella jo yli 50 vuotta sitten osattiin käyttää luonnontuotteita hyväksi markkinoinnissa, sillä nyt löydetyissä mehupulloissa lukee ”Puhdas luonnontuote”.

Uusi päivä, uusia #löytöjä purkutöiden yhteydessä. Tänään mennään mustikkamehulla😀#stadiontyömaa #olympiastadion

A post shared by Helsinki Olympic Stadium (@olympiastadionhelsinki) on