Vaimo löi masturbointinsa keskeyttänyttä aviomiestä – joutui vankilaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalaisen pariskunnan, Garrett ja Flavia Higgsin, avioliitto oli rakoillut ja mennyt hurjaa syöksykierrettä alaspäin. Kun Garrett oli saapunut yömyöhään kotiinsa, kuuli hän vaimonsa makuuhuoneesta seksiääniä ja voihkintaa. Mies luuli, että talossa oli vieras mies.

The Smoking Gunin mukaan Garrett oli mennyt vaimonsa makuuhuoneen ovelle, mutta se oli ollut lukossa. 43-vuotias Garrett hakkasi ovea, mutta Flavia ei vastannut miehen huutoihin. Lopulta aviomies haki ruuvimeisselin, ja pääsi sen avulla ovesta sisään.

42-vuotias vaimo yritti estää Garrettin pääsyn makuuhuoneeseen. Lopulta nainen löi miestään kasvoihin. Poliisiraportin mukaan pariskunnalla ei ollut seksiä yli vuoteen ja Flavia oli tyydyttänyt itseään miehen tullessa kotiin. Yksityisetsivänä työskentelevä Flavia pidätettiin ja toimitettiin vankilaan lähisudeväkivallan takia.

Publié par sur dimanche 8 mai 2016