Nolo hetki videolle! Kihlasormus putosi sillalta kesken kosimisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosimisesta pyritään usein tekemään ikimuistoinen tilanne, mutta erään Yhdysvaltojen Missourissa asuvan pariskunnan tapauksessa siitä tuli sellainen puhtaasti vahingossa. Pariskunta nimittäin onnistui hukkaamaan kihlasormuksen kosimistilantene aikana.

Facebookissa levinneellä videolla Seth Dixon kosii tyttöystäväänsä Ruth Marie Salasia Kansas Cityssä sijaitsevalla puusillalla. Dixonien asettuessa polvilleen kihlasormus lipeää hänen kädestään.

Parin epäonneksi kihlasormus tippuu sillan puulevyjen välistä suoraan alapuolella olevaan jokeen. Facebookissa jaetussa kuvassa pariskunnan yhstävät yrittävät kuumeisesti etsiä sormusta vedestä. Kihlasormusta ei valitettavasti koskaan löytynyt. Ainakin Sethin ja Ruthin kosimispäivästä tuli varmasti ikimuistoinen.

 

Publié par Staci Dabney's Photography sur dimanche 10 septembre 2017

Publié par Staci Dabney's Photography sur dimanche 10 septembre 2017