Bottas repesi tv-lähetyksessä: ”Kaveri heitti leijan tuossa vieressä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formula 1 -osakilpailu tarjosi tänään Singaporessa dramatiikkaa, kun Verstappen ja Kimi Räikkönen törmäsivät toisiinsa jo muutama sekunti lähdöstä. Syylliseksi leivottiin lopulta Vettel, joka kiilasi Verstappenia, eikä huomannut tallikaverinsa Räikkösen olevan tämän takana.

Valtteri Bottas sijoittui osakilpailussa upeasti kolmanneksi, ja kilpailun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa nähtiin hieman toisenlaista dramatiikkaa. Kärkikolmikko nimittäin repesi yhtäkkiä nauruun kesken tilaisuuden, ja Bottas peitti kasvonsa kädellä.

Lopulta Bottas paljasti suomen kielellä mistä oli kyse, sillä joko toiseksi ajanut Daniel Ricciardo tai kisan voittanut Lewis Hamilton oli päästänyt hieman ylimääräistä ilmaa.

– Yritä tässä nyt sitten olla, kun kaveri heitti leijan tuossa vieressä. Mutta tuota… Niin… Kutospaikalta…, Valtteri Bottas yritti kommentoida osakilpailun tapahtumia suomalaiselle medialle.