Vankilassa lusivaa realitytähteä vihataan – joutui palkkaamaan henkivartijan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin useamman tuotantokauden verran esitetty Tanssin superäidit -reality-ohjelmassa esiintyvä valmentaja Abby Lee Miller istuu parhaillaan Kaliforniassa Victorvillen vankilasta. Naisella on vankilassa oma henkivartija.

RadarOnlinen mukaan kukaan ei voi sietää vankilassa diivailevaa Abby Lee Milleriä. Hän on palkannut itselleen oman henkilökohtaisen henkivartijan, koska ei tule toimeen muiden vankilan asukkaiden kanssa. Hänellä ei myöskään käy vieraita viikonloppuisin. Ainoa, joka Abby Lee Millerille soittelee, on hänen oma kampaajansa. Vankien mukaan nainen viettää päivänsä katsellen tähdittämiään tanssiohjelmia televisiosta.

Tanssivalmentaja Abby Lee Miller on tuomittiin vuodeksi vankeuteen petoksista. Hän on muun muassa piilotellut varallisuuttaan ja peitellyt tulojaan. Miller on salannut tulojaan 755.000 dollarin, eli noin 690.000 euron edestä. Vankeusrangaistuksen lisäksi naiselle määrättiin 160.000 dollarin sakot. Abby Lee Millerin opetusmetodit ovat nostaneet monen televisiokatsojan ihokarvat pystyyn lähinnä siksi, että vaativa valmentaja ajaa oppilaansa äärimmilleen.