Miehen uskomattomat illuusiot – saavat jokaisen hämmentymään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kevin Parry hämmästytti aiemmin videolla, jossa hän näytti kävelevän Instagram-videollaan metsässä puun juurella sijaitsevan peilin läpi. Nyt Parry on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan koosteen, jossa nähdään useita uskomattomia illuusioita.

Kevin Parry on työskennellyt animaattorina elokuvissa kuten Kubo ja samuraiseikkailu sekä Boksitrollit. Mies on aiemmin kertonut harrastavansa vapaa-ajalla erilaisten illuusioiden luomista. Parryn kekseliäät illuusioit ja editoinnin avulla luodut hämmentävät harhat ovatkin saaneet paljon kehuja osakseen, koska ne jättävät aina katsojan hyvin hämmentyneeksi.

Parrylle illuusioiden luominen on rakas harrastus, joka antaa miehelle tavan kokeilla ja luoda asioita nopeasti. Videolla nähdään suositun peilitempun lisäksi myös illuusio, jossa mies astelee loputtomia portaita, heittää ylävitoset peilin läpi itselleen ja kääntää heiluvan ruokapöydän kannen ylösalaisin.