Äidin kasvonaamio säikäytti vauvan – hauska reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kasvonaamioiden tekeminen kuuluu osaksi monien naisten säännöllistä ihonhoitorutiinia. Nyt lyhyellä videolla nähdään hulvaton tilanne, jossa vauva reagoi äidin tekemään kasvonaamioon todella huvittavalla tavalla.

Pienen vauvan äiti on kuvannut hauskalle YouTube-videolla tilanteen, jossa vauva näkee äidin kasvot kun ne ovat tumman kasvonaamion peitossa. Vauva reagoi pelottavaan kasvonaamioon todella hysteerisesti ja näyttää pitävän äidin kasvoja melko kammottavina.

Moni nainen tiedostaa sen, että kasvonaamioiden pitäminen näyttää melko hullunkuriselta. Varsinkin tummat kasvonaamiot näyttävät usein sellaisilta, että niihin reagoi itsekin nauramalla kun näkee oman peilikuvansa. Äiti arveli myös vauvan reagoivan näyttävästi kasvonaamioon, minkä vuoksi hän päättikin kuvata tilanteen.