Mariah Carey nosti povensa kuin tarjottimelle – ja nähtävää todellakin riitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin popdiiva Mariah Careyn fanien suuttuneen naisen photoshopattujen kuvien takia. Laulaja on hieman pyöristynyt viimeksi kuluneen vuoden aikana, joten hänet oli muokattu Paper-lehden kansikuvaan hoikaksi. Kuvan julkaisemisen jälkeen Mariah kertoi ryhtyneensä laihdutuskuurille.

Eilen Mariah Carey kuvattiin Yhdysvaltojen Beverly Hillsissä, kun hän oli poistumassa poikaystävänsä Brian Tanakan ja räppäri Da Bratin kanssa julkkisten suosimasta Mr. Chow -ravintolasta kahdelta yöllä. Carey oli pukeutunut kullanhohtoiseen asuun, joka korosti todella näyttävästi hänen muhkeaa poveaan.

47-vuotias Mariah Carey etsii sopivaa kuntoilulaitosta, jossa hän voisi karistaa tehokkaasti vuoden aikana kertyneet kilot. Hän haluaa suorittaa noin kymmenen kilon painonpudotuksen tehokkaasti, mutta terveellisesti. Mariah myönsi, että vippaskonstit eivät ole enää tehonneet kahden lapsen äidin liikakiloihin.

Splash
Splash
Splash
Splash