Ryan Phillippea syytetään pahoinpitelystä – miljoonakorvaukset uhkaavat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

43-vuotias näyttelijä Ryan Phillippe tunnetaan muun muassa Julmia aikeita -elokuvasta ja viime vuonna elokuvateattereihin tulleesta Shooter-nimisestä elokuvasta. Näyttelijä oli keväällä otsikoissa siksi, että hänen huhuttiin tapailevan poptähti Katy Perryä.

Nyt Ryan Phillippeä syytetään hänen entisen tyttöystävänsä toimesta perheväkivallasta. 21-vuotias malli Elsie Hewitt vaatii mieheltä miljoonan dollarin korvauksia pahoinpitelystä, joka naisen mukaan tapahtui 4. heinäkuuta. Nainen kertoi saaneensa pahoinpitelyn vuoksi rintakipuja, mustelmia ja ruhjeita.

Elsie Hewitt kertoi miehen heittäneen naisen väkivaltaisesti kaksi kertaa talon rappusia pitkin alas ja käskeneen naista häipymään hänen talostaan. Hewittin mukaan Phillippe käyttää myös säännöllisesti kokaiinia, ekstaasia, psykedeelisiä sieniä ja steroideja.

Ryan Phillippen ystävillä on Daily Mail -sivuston mukaan tapauksesta hieman toisenlainen käsitys. Heidän mukaansa Hewitt olisi eräänä päivänä tullut päihtyneenä miehen kotiin ja alkanut fyysisesti hyökkäämään miehen päälle, minkä jälkeen mies olisi piitänyt naista poistumaan hänen asunnostaan.

She's filed a $1 million lawsuit against the Shooter star

Publié par Daily Mail sur lundi 18 septembre 2017