51-vuotias Halle Berry pokasi 35-vuotiaan komistuksen – puumien puuma!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

51-vuotias näyttelijä Halle Berry ihastutti sosiaalisessa mediassa julkaisemalla kuvan, jossa hän poseeraa musiikkituottaja Alex da Kidin kanssa. Kuvan myötä Berry on tuonut julkiseksi sen, että hän on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan.

Splash

Kauniin herkässä mustavalkoisessa Instagram-kuvassa 51-vuotias Halle Berry hymyilee 35-vuotiaan Alex Da Kidin kanssa. Pariskunta on kuvassa lähekkäin ja mies näyttäisi halaavan näyttelijätärtä seistessään hänen takanaan.

Halle Berry julkaisi kuvan yhteydessä kuvatekstin: ”My Balance”, jonka avulla nainen ilmaisi miehen tuovan hänen kaipaamaansa tasapainoa hänen elämäänsä. Näyttelijätär on julkaissut kanavallaan paljon paljastavia ja seksikkäitä kuvia, joiden joukossa ihanan romanttinen otos kiinnitti heti fanien huomion.

My balance

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on