Beyoncen pyöreä takapuoli pääosassa – uusi tyyli on näyttävä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias laulajatar Beyonce sai kaksi kuukautta sitten kaksoset, kun hänen, Jay-Z:n ja Blue Ivyn perheeseen syntyi kaksosvauvat Rumi ja Sir. Perheenäiti toipui synnytyksestä ja sen tuomista muutoksista ennätysvauhtia, ja hänet nähtiinkin jo pian esittelemässä sosiaalisessa mediassa paljasta vatsaansa.

Nyt Beyonce on ihastuttanut hänen Instagram-kanavallaan värikkäällä asulla, johon kuului sininen kukallinen paitapusero ja vaaleanpunaiset nahkahousut. Nahkahousut korostivat naisen muotoja ja pyöreää takapuolta, jota laulajatar esittelikin kameraa kohti itsevarmasti.

Beyonce on viime aikoina hurmannut rohkeilla asuvalinnoillaan, joista New Yorkissa pidetty musta kynähame ja kultainen todella paljastava ja avara yläosa kiinnittivät monien huomion. Uusi värikäs tyyli poikkeaa edellisestä naisellisesta asusta hyvin paljon, mutta kumpikin näyttäisi sopivan laulajalle erinomaisesti ja tuovan hänen tyylistään kaksi eri puolta esille.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

https://www.instagram.com/p/BZNVv-7ncZN/?hl=en&taken-by=beyonce

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on