Jen Selter esittelee kurvejaan sosiaalisessa mediassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo 11,4 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa. Parissa kuukaudessa määrä on tosin laskenut hieman.

Taannoin Selterillä oli 11,6 miljoonaa seuraajaa, mutta nyt enää 11,4 miljoonaa. Nyt Jen on jälleen julkaissut itsestään poikkeuksellisen näyttäviä kuvia, joissa hän esittelee täydellistä takapuoltaan muun muassa uima-altaalla ja kaupungin kaduilla.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.

Ladies, train with me! Link in my bio 😍💪🏼🌈

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

🦉 come sit with me

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Sunday Funday

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Just another photo of my booty with a view

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

See ya soon Vegas! Excited to meet y'all at the Olympia tomorrow 😃

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Happy Sunday babes! 🌼 I wanted to share some advice for those of you feeling frustrated from not seeing the progress you'd like to see. Self-appreciation and self-gratitude is so important and the mental and emotional component of loving and appreciating yourself is just as powerful as working your butt off in the gym. It's easy to feel defeated and angry if you skip a day at the gym or if you have an extra cheat meal. It happens to every. single. one. of us. But that's OKAY! Don't get angry or too hard on yourself, you're human. Instead, love, empower and applaud yourself for working as hard as you do, eating clean regularly and taking care of your body. Exercising, fueling your body with nutrient rich foods and taking mental health days is necessary for a healthy and happy life. And remember to love yourself! Because at the end of the day, why are you taking care of your body? To look and feel good! So remember that as the ultimate goal and always find time to love yourself. You're absolutely beautiful…the rest of the world sees it and you need to take the time to see it for yourself too! xoxo

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

🍎

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on