Lapset pohtivat miten lapsia tehdään – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten suusta kuullaan totuus ainakin sellaisena, jona he sen kuvittelevat. Lapset sanovat yleensä ajattelemansa asiat häpeilemättä suoraan, minkä vuoksi vauvojen tekemistä koskeva kysymys saikin niin hauskoja vastauksia aikaiseksi.

HiHo Kids -kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa haastatellaan yhteensä sataa lasta. Lapset on laitettu kiperän kysymyksen äärelle, sillä he joutuvat kertomaan kameran edessä haastattelijalle, että miten lapsia heidän mielestään oikein tehdään ja mistä ne syntyvät.

Lasten vastauksista kävi hyvin ilmi se, että millaisen tarinan vanhemmat ovat lasten tekemisestä heidän omalle pikkuiselleen kertoneet. Osa luuli äidin nielaisseen siemenen, josta lähtee kasvamaan vatsassa vauva. Osa lapsista luuli äidin jopa joutuneen syömään vauvan, että se on päässyt hänen vatsaansa.