8 tärkeintä kysymystä ensitreffeille – ota nämä talteen!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ensimmäiset treffit uuden ihmisen kanssa jännittävät varmasti monia itsevarmojakin ihmisiä. Toiseen ihmiseen tutustuminen vaatii hyviä keskusteluja, ja kiusalliset hiljaiset hetket saattavatkin tuntua toisinaan ikuisuuksilta.

Nyt Cosmopolitan-sivusto on antanut ensitreffiläisille parhaat neuvonsa, joiden avulla he pääsevät kuulemaan uudesta tuttavasta hyödyllisiä faktoja. Nämä kahdeksan kysymystä toiselta kannattaa treffeillä kysyä tutustuakseen häneen oikeasti paremmin ja saadakseen keskustelun käyntiin.

1. Oletko aamu- vai iltaihminen?

2. Mitä uutta asiaa olet aina halunnut yrittää?

3. Pidätkö enemmän kissoista vai koirista?

4. Ketä äänestäisit vaaleissa?

5. Mitä puuhailet päivisin?

6. Mikä on mielenkiintoisin asia, jonka olet lukenut?

7. Nautitko työstäsi?

8. Miten usein vierailet vanhempiesi luona?