Tässä se nyt on! Kim Kardashianin tiimalasivartalo pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin lukeutuva julkkistähti Kim Kardashian yllättää ihmisiä usein erikoisilla asuvalinnoillaan ja uusilla hiustyyleillään. Nykyisin Kardashian ihastuttaa harmaanvalkoisissa pitkissä hiuksissa, joiden nainen on vannonut olevan hänen omat hiuksensa peruukin sijaan.

Kimiä ei ole pitkään aikaan nähty rannalla bikineissä, mutta eilen hän viimein palasi rennosti rannalle. Kardashian kuvattiin rannalla Los Angelesin liepeillä Malibussa, jossa hän nautiskeli auringosta ja rantavedestä yhdessä Stephanie-ystävänsä kanssa. Kimillä oli yllään pienenpienet mustat bikinit.

Kim Kardashian on viime aikoina nähty myös vatsan paljastavissa asuissa sen jälkeen, kun hän onnistui pääsemään raskauskiloistaan nopeasti eroon toisen lapsensa syntymän jälkeen eroon.

Splash
Splash
Splash
Splash