Täydellinen peppu verhottiin lateksiin – Kimberley Garner säväytti ensi-iltajuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja viime aikoina hän on ryhtynyt tekemään itsestään julkkista myös muualla.

Äskettäin Kimberley sekoitti miesten päät rannalla, jossa hänen uikkarinsa paljastivat takapuolen lähes kokonaan. Nyt kaunottarella on kuitenkin vaihteeksi vaatteet päällä, mutta se ei seksikkyyttä karsi. Hänet nimittäin kuvattiin esittelemässä täydellistä peppuaan mustiin lateksihousuihin verhottuna Lontoon Odeon-elokuvateatterin edustalla, jossa Garner osallistui Goodbye Christopher Robin -elokuvan ensi-iltajuhliin.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash