Plus-kokoinen nainen suostui nakukuvauksiin – tulos ihastuttaa nyt ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mediassa ja sosiaalisessa mediassa jaetaan päivittäin naiskuvaa, jossa toinen toistaan kauniimmat naiset ovat erittäin hoikkia ja photoshopilla viimeisteltyjä. Tätä kulttuuria vastustaa parhaillaan esimerkiksi plus-kokoinen mallikaunotar Ashley Graham. Nyt plus-kokoiset naiset ovat saaneet uuden esikuvan.

Yhdysvaltojen Teksasissa asuvat Stephanie ja Arryn ovat nousseet yllättäen nettitähdiksi, kun he suostuivat poseeraamaan Wolf & Rose Photographyn valokuvaaja Bria Terryn kuvissa puolialastomana ja rantavedessä. Parin ystävä Terryn suostui kuvauksiin pitkän harkinnan jälkeen

– Muistan kouluaikoina katselleeni itseäni peilistä ja huomanneeni, ettei vatsani ole sellainen kuin sen pitäisi olla. Vuosien varrella olen hyväksynyt, että minä tulen aina olemaan plus-kokoinen. Kävelen ympäriinsä pää pystyssä, hymyillen ja ylpeänä itsestäni, Stephanie kommentoi kuviaan Huffington Postille.

Pariskunnan kuhertelukuvat ovat saaneet valtaisan suosion, ja ne ovat rohkaisseet monia muitakin olemaan itsevarmempia ja hyväksymään vartalonsa sellaisena kuin se on. Stephanie suosittelee kuvaussessiota muillekin.

– Vien itseni äärirajoille pukeutumalla vaatteisiin, joissa minä viihdyn, mutta jotka eivät ole yhteiskunnan hyväksymiä isomman naisen ylle. Sellaisia ovat pienet topit ja tiukat paidat, lyhyet mekot ja shortsit. En ole koskaan tuntenut itseäni yhtä viehättäväksi. Olin shokissa. Näytin niin rakastuneelta ja itsevarmalta. Jokaisen ihmisen pitäisi nähdä itsensä tuossa valossa. Se on todella silmiä avaavaa.