Ei kai taas! Aseistettu ryöstäjä iski Kardashianin kauppaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperhe on kokenut viime aikoina todella kovia, kun esimerkiksi Kim Kardashian ryöstettiin taannoin aseellisesti pariisilaisessa hotellissa. Samoihin aikoihin aselliset ryöstäjät iskivät myös perheen Dash-kauppaan. Nyt ryöstäjät iskivät jälleen.

Splash

Tällä kertaa West Hollywoodissa sijaitsevaan kauppaan asteli hieman ennen puolta kahtatoista aamupäivällä nainen, joka suuntasi suoraan kassalle ja vaati saada rahat. Vaatimuksensa tueksi hänellä oli kädessään ase, jolla nainen uhkasi myyjää.

TMZ-julkaisun tietojen mukaan ryöstäjä olisi huutanut tekonsa aikana Kuubaan liittyviä iskulauseita. Lisäksi hän heitteli myymälän irtaimistoa. Poliisit saapuivat paikalle nopeasti, sillä joku sivullinen ehti soittaa hätänumeroon. Kukaan Kardashianeista ei ollut tapahtumahetkellä paikalla. Poliisi tutkii tapausta, eikä ryöstäjää ole vielä saatu kiinni.

Splash
Splash