16-vuotias Kaia Gerber muotiviikkojen catwalkilla – toimi kuin ammattilainen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Cindy Crawford ei tee enää pääsääntöisesti mallin töitä, mutta hänet tunnetaan kuitenkin edelleen yhtenä kaikkien aikojen kauneimmista ja ikonisimmista huippumalleista. Nyt hänen tyttärensä Kaia Gerber on seuraamassa äitinsä jalanjälkiä.

Juuri 16 vuotta täyttänyt Kaia Gerber on alkanut valloittamaan muotialaa vauhdilla. Hän osallistui tänä vuonna ensimmäistä kertaa New Yorkin muotiviikoille. Vogue-sivusto oli tallentamassa nuoren naisen ensimmäisiä kokemuksia vilkkaan ja hektisen työrupeaman keskellä suurkaupungissa.

Kaia Gerber toimii mallina jo niin ammattimaisesti, että moni voisi kuvitella Kaian olevan vanhempi. Kuitenkin vasta juuri 16 vuotta täyttänyt Gerber kertoi miten yksi iso asia ennen muotiviikoille lentämistä oli ajokortin saaminen. Onneksi Gerber oli kuitenkin läpäissyt testit ja saanut ajokortin ennen kuin hän lähti New Yorkiin, koska muuten häntä olisi harmittanut kyseinen koe koko muotiviikkojen ajan.