Upeaa! Linda Hamilton Sarah Connoriksi uudessa Terminatorissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Arnold Schwarzenegger ei ole ainoa alkuperäinen Terminator-tähti, joka on palaamassa sarjan tulevaan osaan. Myös Terminator ja Terminator 2 – tuomion päivä -elokuvissa näytellyt Linda Hamilton on tekemässä paluun elokuvasarjaan.

60-vuotias Linda Hamilton tullaan näkemään jälleen Sarah Connorin roolissa James Cameronin tuottamassa tulevassa Terminator -elokuvassa. Cameronin mukaan hän haluaa ottaa näyttelijän palkkaamisella kantaa toimintaelokuvien sukupuolirooleihin.

– On olemassa paljon 50-60-vuotiaita miesnäyttelijöitä, jotka tappavat valkokankaalla pahoja tyyppejä. Naisnäyttelijöistä ei voi sanoa samaa, Jamers Cameron kuvaili Hollywood Reporter -lehden mukaan.

Tuottajan mukaan elokuvassa tullaan näkemään myös uusia, nuorempien näyttelijöiden esittämiä hahmoja. Schwarzeneggerin ja Hamiltonin hahmoilla on kuitenkin tärkeä rooli elokuvassa.

Uuden Terminatorin ohjaa Deadpool-elokuvastaan tunnettu Tim Miller. Sarah Connoria ovat Linda Hamiltonin ohella näytelleet Emilia Clarke Terminator Genisys -elokuvassa ja Lena Headey Terminator: The Sarah Connor Chronicles -sarjassa.