Mies syötti oravalle ranskalaista – ei huolinut roskaruokaa!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni ihminen yrittää yllättävän kesyjä pikkulintuja ja oravia nähdessään päästä niitä lähemmäksi ja syöttää niitä. Verkossa onkin monia upeita videoita, joissa eläimet uskaltautuvat syömään ihmisten käsistä ruokaa. Aina tilanne ei kuitenkaan pääty näin onnellisesti.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa mies yrittää syöttää oravaa. Orava on ollut puussa kiinni ja antanut miehen tulla sitä yllättävän lähelle ilman, että orava olisi mennyt pakoon. Mies kuvasi videolle tilanteen, jossa hän ajatteli oravan syövän hänen tarjoamansa ranskalaisen.

Miehen yllätykseksi orava olikin melko aggressiivinen eikä huolinut ranskalaista. Kun mies yritti tarjota ranskanperunaa oravalle hieman lähemmältä etäisyydeltä, orava hyppäsi miehen käteen kiinni ja pelästytti hänet äkillisellä hyökkäyksellä.