Nainen maistoi omenaviinietikkajuomaa – reaktio leviää nyt videona

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erikoisia ruokavalioita noudattavat henkilöt voivat saada terveellisesti elämisen näyttämään ulkopuolisen silmissä helpolta. Totuus on kuitenkin se, että moni erikoinen terveysjuoma ei maistu useampien ihmisten mielestä hyvältä, vaikka joku fitnessguru vannoisikin sen nimeen.

Moni tähti on kertonut nauttivansa omenaviinietikkaa aamuisin. Osa sekoittaa sen veden kanssa ja osa lisää juomaan myös tulisia mausteita ja hunajaa. Nyt eräs nainen kokeili itse tätä juomaa, jolla kerrotaan olevan hyviä terveydellisiä vaikutuksia ja jonka tulisi auttaa ihmisiä painonpudotuksessa.

Nainen julkaisi Instagram-videon, jossa nähdään miten hän ottaa kulauksen omenaviinietikkajuomastaan. Nainen alkaa heti kakomaan ja juoksee lavuaarille sylkäisemään suunsa puhtaaksi. Video ja naisen dramaattinen reaktio ovat huvittaneet monia, sillä kommenteista päätellen monilla muillakin on ollut samankaltaisia reaktioita tätä trendijuomaa maistettuaan.

https://www.instagram.com/p/BY_ZylDhHZd/?taken-by=jstlbby